sanyxa Опубліковано 15 січня, 2024 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2024 Добрий час. Хто зможе відремонтувати Mks robin nano V3.1 , я думаю що процесор здох Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Олег Просто Олег Опубліковано 15 січня, 2024 Поділитися Опубліковано 15 січня, 2024 Я можу подивитися. Є плата така жива. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ViaVia Опубліковано 26 вересня, 2025 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2025 Доброго дня. Не можу налагодити фотополімерні принтери PULSE від українського виробника Харкова. Зара цього виробника не існує у природі. Принтер стоїть. А він мені такий потрібен. Це принтер для друку моделей під ювелірні вироби за технологією виплавлюваних моделей на ливарних машинах. Три роки тому полетіла матриця. Я її замінив на оригальну від фірми виробника з Таїланду. Після цього він не друкує ту якість яка необхідна. Втомився шукати спеціалістів. Може хто допоможе на цьому сайті? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Bogdan Опубліковано 26 вересня, 2025 Поділитися Опубліковано 26 вересня, 2025 1 годину тому, ViaVia сказав: Доброго дня. Не можу налагодити фотополімерні принтери PULSE від українського виробника Харкова. Зара цього виробника не існує у природі. Принтер стоїть. А він мені такий потрібен. Це принтер для друку моделей під ювелірні вироби за технологією виплавлюваних моделей на ливарних машинах. Три роки тому полетіла матриця. Я її замінив на оригальну від фірми виробника з Таїланду. Після цього він не друкує ту якість яка необхідна. Втомився шукати спеціалістів. Може хто допоможе на цьому сайті? Вітаю, у групі, у розділі SLA запитайте https://t.me/KlipperUA 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти