sanyxa Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 Добрий час. Хто зможе відремонтувати Mks robin nano V3.1 , я думаю що процесор здох Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег Просто Олег Posted January 15, 2024 Share Posted January 15, 2024 Я можу подивитися. Є плата така жива. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViaVia Posted September 26, 2025 Share Posted September 26, 2025 Доброго дня. Не можу налагодити фотополімерні принтери PULSE від українського виробника Харкова. Зара цього виробника не існує у природі. Принтер стоїть. А він мені такий потрібен. Це принтер для друку моделей під ювелірні вироби за технологією виплавлюваних моделей на ливарних машинах. Три роки тому полетіла матриця. Я її замінив на оригальну від фірми виробника з Таїланду. Після цього він не друкує ту якість яка необхідна. Втомився шукати спеціалістів. Може хто допоможе на цьому сайті? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Posted September 26, 2025 Share Posted September 26, 2025 1 годину тому, ViaVia сказав: Доброго дня. Не можу налагодити фотополімерні принтери PULSE від українського виробника Харкова. Зара цього виробника не існує у природі. Принтер стоїть. А він мені такий потрібен. Це принтер для друку моделей під ювелірні вироби за технологією виплавлюваних моделей на ливарних машинах. Три роки тому полетіла матриця. Я її замінив на оригальну від фірми виробника з Таїланду. Після цього він не друкує ту якість яка необхідна. Втомився шукати спеціалістів. Може хто допоможе на цьому сайті? Вітаю, у групі, у розділі SLA запитайте https://t.me/KlipperUA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts