Перейти до змісту

Підтримка користувачів в налаштуванні Klipper

KlipperUA

Рекомендовані повідомлення

Тема створена для підтримки користувачів у налаштуванні Klipper прошивки для 3д принтерів.

Тема чудово підійде для новачків, можете ставити будь-які питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць через...
  • 3 місяця через...

Доброго дня підкажіть , потрапив мені в руки Мішка 5 але перебраний під Марлін, на ньому встановлена плата Robin Nano V2.0 на МК: STM32F103VET6 ось посілання на саму плату https://sergey1560.github.io/fb4s_howto/mks_board/ , проблема в тому що як я не намагаюсь його на кліппер перешити він ніяк не піддается а саме ніяк не реагуе на файл прошивки, збирав усе правильно перед цим прошивав мішку 6 моделі там без питань по інструкції все файно а на 5му зась, може хто допомогти порадою, заздалегідь дякую. 

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 годин назад, Евген сказав:

Доброго дня підкажіть , потрапив мені в руки Мішка 5 але перебраний під Марлін, на ньому встановлена плата Robin Nano V2.0 на МК: STM32F103VET6 ось посілання на саму плату https://sergey1560.github.io/fb4s_howto/mks_board/ , проблема в тому що як я не намагаюсь його на кліппер перешити він ніяк не піддается а саме ніяк не реагуе на файл прошивки, збирав усе правильно перед цим прошивав мішку 6 моделі там без питань по інструкції все файно а на 5му зась, може хто допомогти порадою, заздалегідь дякую. 

Для того щоб фірмвара кліпера запрацювала, її треба конвертувати скриптом перед прошивкою:
./scripts/update_mks_robin.py ./out/klipper.bin ./out/Robin_nano35.bin

• Лайк 1
  • Спасибі 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 години назад, Creo2005 сказав:

Тобто 2.0? Може 1.2? Для 103ьпроца прошивку треба через скрипт проганяти та шити з підключеним екраном.

MKS_Robin_Nano_V2.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 години назад, Creo2005 сказав:

На гіті кліперу відкрий файл прикладу для сапфір плюс наприклад там зверху в коментарі все написано як робити

можно посилання попросити так як я не дуже розбираюсь що да як з прошивками, заздалегідь дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилини назад, Евген сказав:

MKS_Robin_Nano_V2.png

дісплей тут не рідний теж, подарували принтер таким як є, якщо без рідного дісплея ніяк то потрібно ще й дісплей рідний купувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць через...

Маю саморобний 3д принтер з прошивкою марлін. купив собі mks skipr та хочу встановити Klipper. Плата з прошивкою, кліпер та іньші додатки встановлено. Цікавить як налаштувати файл printer.cfg . Чи є інструкція де які строкі за що відповідають, передаточні відношення, розміри столу, кінцеві вимикачи та ін.  Я так розумію що виробник вже прописав піни та іньші параметри плати.  Цікавить конкретно на прикладі як для чайника, можливо є коротке відео або інструкція. Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 28.06.2024 в 09:04, ingyner сказав:

Маю саморобний 3д принтер з прошивкою марлін. купив собі mks skipr та хочу встановити Klipper. Плата з прошивкою, кліпер та іньші додатки встановлено. Цікавить як налаштувати файл printer.cfg . Чи є інструкція де які строкі за що відповідають, передаточні відношення, розміри столу, кінцеві вимикачи та ін.  Я так розумію що виробник вже прописав піни та іньші параметри плати.  Цікавить конкретно на прикладі як для чайника, можливо є коротке відео або інструкція. Дякую!

Привіт, осноне джерело - це офіційна документація Кліперу, там все є https://www.klipper3d.org/Config_Reference.html

Якщо виникнуть питання є гугл, телеграм чат і ютуб)

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 7 місяців через...

Чи є в когось образ з встановленим klipper для orange pi zero, я вже 3 день пробую різні образи і завжди виникає помилка що fluid не може підключити до moonraker.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...