Jump to content

Підтримка користувачів в налаштуванні Klipper

KlipperUA

Recommended Posts

Тема створена для підтримки користувачів у налаштуванні Klipper прошивки для 3д принтерів.

Тема чудово підійде для новачків, можете ставити будь-які питання.

• 1 month later...
  • 3 months later...

Доброго дня підкажіть , потрапив мені в руки Мішка 5 але перебраний під Марлін, на ньому встановлена плата Robin Nano V2.0 на МК: STM32F103VET6 ось посілання на саму плату https://sergey1560.github.io/fb4s_howto/mks_board/ , проблема в тому що як я не намагаюсь його на кліппер перешити він ніяк не піддается а саме ніяк не реагуе на файл прошивки, збирав усе правильно перед цим прошивав мішку 6 моделі там без питань по інструкції все файно а на 5му зась, може хто допомогти порадою, заздалегідь дякую. 

• Like 1

16 годин назад, Евген сказав:

Доброго дня підкажіть , потрапив мені в руки Мішка 5 але перебраний під Марлін, на ньому встановлена плата Robin Nano V2.0 на МК: STM32F103VET6 ось посілання на саму плату https://sergey1560.github.io/fb4s_howto/mks_board/ , проблема в тому що як я не намагаюсь його на кліппер перешити він ніяк не піддается а саме ніяк не реагуе на файл прошивки, збирав усе правильно перед цим прошивав мішку 6 моделі там без питань по інструкції все файно а на 5му зась, може хто допомогти порадою, заздалегідь дякую. 

Для того щоб фірмвара кліпера запрацювала, її треба конвертувати скриптом перед прошивкою:
./scripts/update_mks_robin.py ./out/klipper.bin ./out/Robin_nano35.bin

• Like 1
  • Thanks 1

4 години назад, Creo2005 сказав:

Тобто 2.0? Може 1.2? Для 103ьпроца прошивку треба через скрипт проганяти та шити з підключеним екраном.

MKS_Robin_Nano_V2.png

4 години назад, Creo2005 сказав:

На гіті кліперу відкрий файл прикладу для сапфір плюс наприклад там зверху в коментарі все написано як робити

можно посилання попросити так як я не дуже розбираюсь що да як з прошивками, заздалегідь дякую.

3 хвилини назад, Евген сказав:

MKS_Robin_Nano_V2.png

дісплей тут не рідний теж, подарували принтер таким як є, якщо без рідного дісплея ніяк то потрібно ще й дісплей рідний купувати?

• 1 month later...

Маю саморобний 3д принтер з прошивкою марлін. купив собі mks skipr та хочу встановити Klipper. Плата з прошивкою, кліпер та іньші додатки встановлено. Цікавить як налаштувати файл printer.cfg . Чи є інструкція де які строкі за що відповідають, передаточні відношення, розміри столу, кінцеві вимикачи та ін.  Я так розумію що виробник вже прописав піни та іньші параметри плати.  Цікавить конкретно на прикладі як для чайника, можливо є коротке відео або інструкція. Дякую!

В 28.06.2024 в 09:04, ingyner сказав:

Маю саморобний 3д принтер з прошивкою марлін. купив собі mks skipr та хочу встановити Klipper. Плата з прошивкою, кліпер та іньші додатки встановлено. Цікавить як налаштувати файл printer.cfg . Чи є інструкція де які строкі за що відповідають, передаточні відношення, розміри столу, кінцеві вимикачи та ін.  Я так розумію що виробник вже прописав піни та іньші параметри плати.  Цікавить конкретно на прикладі як для чайника, можливо є коротке відео або інструкція. Дякую!

Привіт, осноне джерело - це офіційна документація Кліперу, там все є https://www.klipper3d.org/Config_Reference.html

Якщо виникнуть питання є гугл, телеграм чат і ютуб)

• Like 2

• 7 months later...

Чи є в когось образ з встановленим klipper для orange pi zero, я вже 3 день пробую різні образи і завжди виникає помилка що fluid не може підключити до moonraker.